Mobile Monday inviterer til arrangement om iPad- og tabletmagasiner

Kom og hør: Euroman, Digital, GoTravelling samt Issuu
Hvornår: mandag d. 26. august 2013 fra klokken 16 til 18.
Hvor: Issuu, Gasværksvej 16, 3. 1656 København.

De printede magasiner udfordres af de interaktive, digitale medier, som vinder mange nye brugere og abonnenter. Videoklip, lydfiler, slideshows, billedanimationer mv. er med til at give en anden magasinoplevelse. Potentialet er stort for de digitale magasiner, men hvad er næste skridt, og hvor peger de nyeste trends hen? Udnyttes mulighederne til fulde eller er mange tabletmagasiner ’bare’ en PDF-dublet af det printede magasin?

Men endnu er der få danske medier, som har eksperimenteret med tabletmagasiner. Derfor har vi inviteret nogle af pionererne til at komme og fortælle om deres oplevelser og erfaringer. Der vil være mulighed for at høre om tekniske udfordringer, forretningsmodeller, segmentering og satsninger. Vi håber også på, at I selv vil bidrage til debatten med spørgsmål til indlægsholderne, så vi får en livlig debat.

Program:

  • 16.00 Henrik Malmgreen, journalist fra magasinet Digital, fortæller om sine erfaringer med opstarten af App mediet Digital, som helt afløser det tidligere trykte magasin.
  • 16.25 Chefredaktør Charlotte Rønholt fortæller om GO Travelling, som er et af verdens første interaktive tablet rejsemagasiner. Charlotte har flere års erfaring med travel-magasiner.
  • 16.50 Flemming Dupont, Ipad art director hos Euroman fortæller om mandemagasinets tabletudgave, som siden januar 2011 er udgivet sideløbende med det trykte magasin.
  • 17.15 Issuu fortæller om deres oplevelser og erfaringer med publicering af magasiner til iPads og tablets.
  • 17.40 Spørgsmål til talerne
  • 17.50 Mingel
  • 18.00 Tak for i dag

Arrangementet afholdes på dansk.

Tilmelding

Af hensyn til arrangementets plads og afvikling er tilmelding nødvendig. Du skal tilmelde dig her. Er du ikke allerede medlem af MobileMonday, skal du først melde dig ind netværket her.

Du er også velkommen til at deltag i debatten i LinkedIn-gruppen. Invitér også gerne venner og forretningsforbindelser med særlig interesse for mobilteknologi, -udvikling og -forretning.

Vi glæder os  til at se dig.

Med venlig hilsen
Frontal / Mobile Monday Copenhagen

Kontakt: Casper Linnemann
Telefon 33 31 00 12
Email: casper.linnemann@frontal.dk

Posted on August 13th, 2013